Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Ice Age 4 μια δόση δροσιάς μέσα στο Καλοκαίρι



Τι κι αν όλα δείχνουν πως το φετινό καλοκαίρι θα ανεβάσει με τη σειρά του τις θερμοκρασίες σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα… Το Ice Age 4 είναι μια δροσερή νότα. 


Όπως πάντα το animation δείχνει πόσο υπερτερεί του κλασικού "βαρετού" κινηματογράφου. Απίστευτο χιούμορ που μπορεί παράλληλα να κάνει και τα πιτσιρίκια της αίθουσας να ξεκαρδίζονται αλλά και τους μεγαλύτερους να ανακαλύπτουν πως τα "παιδικά" είναι για όλους.

Πάνω που είχαμε αρχίσει να βαριόμαστε με ταινίες που έβγαιναν μόνο και μόνο για να βγουν, η εποχή των παγετώνων έρχεται να μας χαρίσει 90 λεπτά απίστευτου γέλιου.

Οι "παλιοπαρέα" βρίσκεται για ακόμη μια φορά σε περιπέτειες: πειρατές, καταιγίδες, έρωτες και μάχες που κόβουν την ανάσα με πρωταγωνιστές τα ντόπια τρωκτικά.

Πόσο δύσκολο είναι να βρίσκεται "εκτός της αγέλης", πόσο δύσκολα σπας τα δεσμά της. 
Πώς είναι να είσαι Μαμούθ που κοιμάται με την ουρά στα κλαδιά. Πώς είναι να μην είσαι όπως όλοι οι άλλοι. 
Ανέκαθεν τέτοια φίλμ είχαν "κάτι να δώσουν". Ατάκες που περισσότερο προορίζονται για μεγαλύτερους: λογοπαίγνια και φως σε μεγάλα μυστήρια όπως "πώς απέκτησαν οι καμηλοπαρδάλεις μακρύ λαιμό".


Δεν έχει σημασία η ηλικία σας ή οι ιδιαίτερες προτιμήσεις σας στον τομέα του cinema. Το ICE AGE 4 δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. 
Σπεύσατε στις κινηματογραφικές αίθουσες!