Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Κουκούλες, γκλοπ και ταυτότητες

Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό,


η μέρα είναι Κυριακή και λίγο πριν απολαύσω παϊδάκια με μπόλικο ΤΖαΤΖίκι είπα να αναστήσω το blog μου.


Στην πραγματικότητα, αιτία στάθηκε η κατάσταση που επικράτησε την Πέμπτη, η οποία κορυφώθηκε με το θάνατο ενός ανθρώπου.
Πολύ πιθανόν, αν διαβάζετε στο ίντερνετ τα νέα, να έχετε βαρεθεί να ακούτε για το περιστατικό όμως οφείλω να το αναφέρω και να σχολιάσω μιας και σίγουρα δεν πρόκειται για απλό μεμονωμένο περιστατικό το οποίο είναι όπως φαίνεται.


Την Πέμπτη βρέθηκα μπροστά στη βουλή στο μπλοκ του ΠΑΜΕ φοβούμενος τα χειρότερα (που τελικά έγιναν). Μπορώ να πω πως τα πράγματα ήταν πολύ ήσυχα μέχρι και που έφυγα με την παρέα μου.
Απ'το σπίτι (είχα μόλις γυρίσει) παρακολούθησα την επίθεση των "Αναρχικών" στους διαδηλωτές.



ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!! Δεν συμφωνώ με τους αναρχικούς όμως εκείνοι ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΟΣΜΟ (στην πλειψηφία τους) αλλά αστυνομικούς κλπ.
Πρόκειται για μια ξεκάθαρα τρομοκρατική επίθεση της κυβερνησης στους διαδηλωτές με σκοπό (τι άλλο) να σπείρει το φόβο στα νοικοκυριά και να περάσει ξεκάθαρα το μήνυμα "Κινδυνεύει η ζωή σου στη διαδήλωση-ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ"


Κάτω απ'τις κουκούλες λοιπόν, αγαπητό μου ΣΚΑΙ κρύβονται πιτσιρίκια που "ξέφυγαν" (αν το θες έτσι), νεολαία που πιστεύει ότι έτσι θα επέλθει αλλαγή, χούλιγκανς, αλλά όλοι αυτοί με την υποστήριξη και την καθοδήγηση ανθρώπων της αστυνομίας!


Όπως αυτοί που με την κουκούλα στο χέρι παραδώθηκαν στα ΜΑΤ απ'την αλυσίδα του ΠΑΜΕ.


Η απάντηση μου είναι ότι αυτά δεν περνάνε σε εμάς.
Ο κόσμος ξύπνησε και είναι στο δρόμο για να σπάσει τον τρόμο.