Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Έκλεισε ο Freedom!

Μπαίνοντας ο Δεκέμβρης έφερε μια δυσάρεστη είδηση!
Ένα μήνυμα το πρωί της Τετάρτης σήμανε το τέλος μιας ιδέας, μιας εκπομπής, μιας υπέροχης συνήθειας. Ο FREEDOM ΕΚΛΕΙΣΕ!


Στο προφίλ του Freedom στο Facebook γράφτηκε:
«Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους και η μουσική εδώ στον Freedom 88,9 ένωσε το πιο ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας και στατιστικά - επιτρέψτε μου να πω - το πιο δημιουργικό! Δεν προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα μουσικό κοινό και να το στρέψουμε προς μια συγκεκριμένη, εμπορική κατεύθυνση, το κοινό υπήρχε και είχε ανά...γκη να αναδειχτεί. Αυτός ήταν ο σκοπός μας. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι που σας γνωρίσαμε! Δεν είμαστε λίγοι τελικά... και σίγουρα αυτό που ξεκινήσαμε - εσείς και εμείς - δεν θα σταματήσει. (έτσι και αλλιώς ήταν κάτι παραπάνω από την μουσική και τα τραγούδια)Η κοινωνία έχει, στις δύσκολες στιγμές που περνάει ανάγκη από υποψιασμένους ανθρώπους από ανθρώπους που ξέρουν «που πατούν και που πηγαίνουν» που ξέρουν τ...ι ακούνε, που χαράσσουν ένα δικό τους μονοπάτι και δεν βολεύονται απλός με το να ακoλουθούν.

Σε λίγη ώρα ο Freedom θα διακόψει την λειτουργία του μέσα από την συχνότητα των 88,9 στα Fm. Το γιατί δεν είναι της παρούσης και σίγουρα είναι μεγάλη κουβέντα για να γίνει με αυτόν το τρόπο!Είναι μοναδικό αυτό που έγινε αυτά τα δυο χρόνια και από πλευράς μουσικής και νέων καλλιτεχνών και από πλευράς ακροαματικοτήτων αλ...λά και στο Fb, αποδεικνύοντας έτσι, ότι μια μεγάλη μερίδα της κοινωνίας μας είναι ζωντανή. Δεν θα είναι αντίο δεν ταιριάζει η λέξη. Δεν θα χαθούμε άλλωστε! Και είμαστε σίγουροι ότι και στα καλύτερα που έρχονται θα σας βρούμε εκεί! Εις το επανακουειν λοιπόν!!!




Με αυτή τη φράση λοιπόν ο σταθμός κάπου το απόγευμα σταματά να εκπέμπει...
Πέφτει το spot ολόκληρο με το τραγούδι και έπειτα, κενό!
Ένας σταθμός εναλλακτικός, μη εμπορικός, ανεξάρτητος, ροκ και άλλα τόσα που κανένας άλλος σταθμός δεν είναι αυτή τη στιγμή στο εύρος των fm.


Τη θέση του Παυλίδη, των Κρίνα παίρνει τώρα ο Χατζιγιάννης και η Θεοδωρίδου.
Παρακμή λοιπόν... Ακόμα ένα βήμα πιο μακρυά απ'την εξέλιξη.
Γειά σου Freedom!