Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Για ποτό στον Ιστιοπλοϊκό

Σάββατο βράδυ και βγήκαμε για ποτάκι. Κατά τις 22:10 ήμασταν Πειραιά και, αφού παρκάραμε εύκολα, περπατήσαμε το δρομάκι μέχρι τις σκάλες. Ανεβήκαμε στον επάνω όροφο, όπου βρίσκεται το cafe και κάτσαμε στη μπάρα.

Του Σάββα Αβραμίδη,

Ο Ιστιοπλοϊκός είναι από τα πιο γνωστά cafe bar και restaurant στο Μικρολίμανο του Πειραιά.
Του Κώστα Gus
Όπως προανέφερα, στον επάνω όροφο θα βρείτε το cafe με τα 80 τραπεζάκια, τα οποία είναι τοποθετημένα με σεβασμό στον επισκέπτη. Στον κάτω όροφο, πάνω από 45 τραπέζια διατίθενται για να γευματίσετε.

Ο χώρος σου δίνει κατευθείαν την αίσθηση μιας επιχείρησης φτιαγμένης με πολλή μεγάλη προσοχή-μιας επιχείρησης που συνεχίζει τη λειτουργία της σεβόμενη τον πελάτη αλλά και τον εαυτό της. Τόσο το ευγενέστατο προσωπικό, η ποιότητα των ποτών, η καλή μουσική, όσο και η υπέροχη θέα που χαρίζει το λιμάνι, συνθέτουν ένα σκηνικό, το οποίο δύσκολα συναντάμε στην Αθήνα.


Αν και λεπτομέρειες όπως οι στολές των σερβιτόρων, ο περίτεχνος (και διακριτικός) ναυτικός στολισμός και ο προσεγμένος φωτισμός, δίνουν την αίσθηση ενός πανάκριβου σημείου συνάντησης επιχειρηματιών, ο Ιστιοπλοϊκός διατηρεί χαμηλές τιμές, γεμίζοντας έτσι τα τραπεζάκια και τη μπάρα του με νέους ανθρώπους (έως 30 ετών), κυρίως φοιτητές.

Και αν κάτι με εκνευρίζει στα μαγαζιά είναι η προσπάθεια μίμησης ενός στυλ, ο Ιστιοπλοϊκός είναι νικητής και σε αυτό! Μιλάμε για ευγένεια και φροντίδα - όχι για δήθεν κυρίλα - την οποία σιχαθήκαμε στα φανταχτερά πρότυπα αμερικανικού τύπου.

Τιμή ποτού: 7ευρώ
Τηλ: 210 41 34 084
Site: http://istioploikos.gr/

Διεύθυνση: Τέρμα Ακτής Μικρολιμάνου

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

Μπείτε και εσείς στο newsletter μας: