Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Κινηματογράφος: Fast and the furious 6

Ξεκινάμε νέα στήλη με προτάσεις για ταινία. Κάθε Κυριακή η Μαρία Λεούση προτείνει συντροφιά, όμως η συγκεκριμένη στήλη αφορά καθαρά ταινίες που θα βρείτε στους κινηματογράφους.

Σκηνοθέτης:
Justin Lin
Σεναριογράφοι: Chris Morgan και Gary Scott Thompson
Πρωταγωνιστούν: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson

Του Σάββα Αβραμίδη,

Έρωτας, αδρεναλίνη, οικογένεια, αγάπες, αεροπλάνα,
χρήμα και... αμάξια!Το Fast And The Furious 6 είναι αντάξιος συνεχιστής των προηγούμενων 5 ταινιών, με αποσπάσματα των οποίων αρχίζει και η τελευταία. Μεταφερόμαστε στο Ριο, όπου αφήσαμε τους φίλους μας. Εκεί ξεκουράζονται, απολαμβάνουν τη θέα και την παρέα των συντρόφων τους. Κάποιοι έκαναν οικογένεια, άλλοι γυρίζουν τον κόσμο σε δύο ρόδες και άλλοι ξοδεύουν εκατομμύρια.

Όμως ο Hobbs (The Rock) θα επισκεφθεί τον Dominic (Van Diesel) για να του αναθέσει μια αποστολή. Ο άσσος οδηγός θα μαζέψει την παλιά καλή ομάδα και θα ξεχυθεί στους δρόμους ενάντια στον κακό Σο, ώστε να πάρει πίσω τη Letty (τη γυναίκα του Dominic, η οποία υπέστη αμνησία και θεωρούνταν νεκρή).



Τι θα δείτε; Ξέρετε πολύ καλά, όσοι είστε fun της σειράς, ότι δεν πρόκειται για ωμή ταχύτητα. Υπάρχει ένα καλοδουλεμένο σενάριο με ανατροπές και ελάχιστα κενά, τα οποία συνηθίζονται σε τέτοιες ταινίες. Απόλυτη ισορροπία ανάμεσα σε δράση και ροή σεναρίου. Νομίζω ότι αν ένα έργο αξίζει να δείτε στη μεγάλη οθόνη με τα τεράστια ηχεία, είναι το Fast And The Furious.

Γιατί; Σκηνές όπως η μάχη στον αυτοκινητόδρομο με ένα τανκ ή στο τέλος αυτή με το αεροπλάνο και τον περίφημο αεροδιάδρομο που δεν έχει τέλος, θεωρούνται απ' τα χαρακτηριστικά που εκτόξευσαν την ταινία στο No1, αφήνοντας πίσω Hangover κα.
Εν κατακλείδι, δείτε το! Αξίζει! Μην το νοικιάσετε! 

Όσοι βρίσκεστε κοντά σε ένα Village μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά της Cosmote και την Τετάρτη να πάρετε 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός. (σύνολο 8ευρώ κόστος για 2 εισιτήρια).



Μπείτε στο newsletter μας: