Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Πρόταση βιβλίου - Το λάθος αστέρι

Συγγραφέας: John Green
Εκδότης: Λιβάνη
Ημερομηνία Έκδοσης: 2013
Κατηγορία: Ξένη Λογοτεχνία 
ISBN: 978-960-14-2674-7


Η  Χέιζελ είναι μία κοπέλα η οποία πάσχει από καρκίνο των
πνευμόνων. Παρά το γεγονός ότι δεν θέλει να συνάπτει σχέσεις με καινούργια άτομα βρίσκει τον έρωτα στον  Ογκάστους   στην ομάδα υποστήριξης και αντιμετωπίζει το δίλημμα για το αν θα πρέπει ή όχι να αφήσει τον εαυτό της να τον ερωτευτεί, διότι εκείνη δεν έχει πολύ χρόνο,ενώ αυτός έχει  .

  Το λάθος αστέρι είναι μια όμορφη ιστορία με γέλιο και δάκρυα,στην οποία βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τα σημαντικά πράγματα στην ζωή , στους ανθρώπους που αφήνουμε πίσω,και γενικότερα σε αυτά που αφήνουμε πίσω,ενώ βλέπουμε μέσα από τα μάτια της  ηρωίδας και αντικρίζουμε το κουράγιο της και τη δύναμή της,όχι για να παλέψει τον καρκίνο,αλλά να παλέψει την δυστυχία των ανθρώπων γύρω της.
  
Ο Τζον Γκριν έχει την δυνατότητα να μετατρέψει μία απλή ιστορία  σε ένα θαυμάσιο βιβλίο.Με το χιούμορ του θα σε κάνει να γελάσεις , με τις σκηνές  του να κλάψεις και με το βιβλίο του να αγαπήσεις(τι θα αγαπήσεις αυτό εξαρτάται από εσένα).

    Έχω διαβάσει και άλλα έργα του και μπορώ να πω ότι αυτό ίσως είναι ένα από τα καλύτερά του (μαζί με το «Ψάχνοντας την Αλάσκα»).

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ: με παραγγελεία προς το παρόν από οποιοδήποτε βιβλιοπωλείο



Μπείτε στο newsletter μας!