Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Τζανής-Μανουσιάδης-ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάββα Αβραμίδη,

Η δημοτική κίνηση Καληνύχτα... ε! ΚαλήΜέρα Κερατσίνι δημοσίευσε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων κατηγορεί με "περίτεχνο" τρόπο τον Μπάμπη Μανουσιάδη (πρώην μέλος της κίνησης), ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε πριν λίγους μήνες, πώς κανένα πολιτικό λόγο δεν είχε για να αποκοπεί απ' τον συνδυασμό!

Αφήνει αιχμές για την απειρία αλλά και το νεαρό της ηλικίας του...
Όπως και ο ίδιος ο Μπάμπης αναφέρει σε δημοσίευμά του, ο κύριος Τζανής γνώριζε επακριβώς και την ηλικία του καθενός αλλά και την εμπειρία του.

Άλλωστε πλάσαρε με ύφος χιλίων καρδιναλίων αυτή την αγνότητα που χαρακτήριζε πολλά απ' τα μέλη. Μάλιστα, ας μην κρυβόμαστε, πολλοί υποστήριξαν τον Μανουσιάδη για αυτόν τον λόγο-και καλά έκαναν στο κάτω κάτω.

Ωστόσο, ο Τζανής έρχεται μετά το σφύριγμα της λήξης να αλλάξει σύστημα-πολύ αργά!

Μεταξύ άλλων, στη δημοσίευσή του ο Χαράλαμπος Μανουσιάδης αποκαλύπτει ότι, όταν ο δήμος έστελνε αντιπροσωπεία για θέματα της περιοχής-στα οποία ο δήμος στέλνει ανθρώπους να ψηφίσουν-ο Τζανής φρόντιζε να στέλνει μέλη του ΠΑΣΟΚ, ώστε να περνάνε ό,τι η τότε κυβέρνηση ήθελε...
(όχι ότι περιμέναμε και κάτι άλλο βέβαια)

Ξανα-μανα πορνό ο Τζανής...
Όμως, αγαπητοί μου όταν ο Τζανής ζητούσε ψήφο, ο ΣΥΝ στήριξε με τα χίλια.
Και μη μου πείτε ότι δεν ήξερε τι θα κάνει ένας διπρόσωπος ΠΑΣΟΚος όταν πάρει την εξουσία... Μέχρι κι εγώ ήξερα!


Εξαρχής σεβόμουν και ακόμη σέβομαι και στηρίζω τον αγώνα του Μ. Μανουσιάδη αλλά ο ΣΥΝ ήταν εκεί και ΗΞΕΡΕ!!! Ήξερε όπως ξέραμε όλοι...
Ο ΣΥΝ είναι κόμμα... δεν είναι η κα Σούλα που ακούει υπογειοποίηση της Λαμπράκη και χαίρεται... όχι-μη δουλευόμαστε και μεταξύ μας!