Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Into The Wild - Πρόταση για ταινία


Πρωταγωνιστούν: Εμιλ Χερς, Βινς Βον, Γουίλιαμ Χαρτ, Μάρσια Γκει Χαρντεν, Τζίνα Μάλοου,
Χάλ Χόλμπρουκ


Σκηνοθεσία: Σον Πέν  

Διάρκεια: 148 λεπτά

Κατηγορία: Περιπέτεια, Δραματική, Βιογραφική

  

« Μόνο τα δώρα της θάλασσας είναι σκληρά χτυπήματα, και μερικές φορές αυτή είναι η ευκαιρία να αισθάνεται ισχυρή. Μπορεί να μη ξέρω πολλά για τη θάλασσα, αλλά ξέρω ότι αυτός είναι ο λόγος που είναι εδώ. Και επίσης ξέρω πως το πιο σημαντικό στη ζωή δεν είναι να είσαι δυνατός, αλλά να νιώθεις. Για να βάζεις μέτρο στον εαυτό σου έστω και μια φορά, για να βρεις τον εαυτό σου έστω και μια φορά σε πρωτόγονες συνθήκες, αντιμετωπίζοντας την πέτρα του θανάτου, χωρίς να έχεις τίποτα παραπάνω εκτός από τα χέρια και το μυαλό σου.»

Η ταινία «Ταξίδι στην Άγρια Φύση»  είναι μία ανθρώπινη, σκληρή ,δυνατή ταινία βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Christopher McCandless. Ο  Christopher είναι ένας νεαρός ο οποίος αποφασίζει να παρατήσει το πανεπιστήμιο και την «εύκολη»  ζωή του και να βιώσει την απόλυτη ελευθερία έχοντας οδηγό τη καρδιά, το θάρρος και ένα σακίδιο του.

Αυτή η ταινία σίγουρα θα σας κάνει να σκεφτείτε διαφορετικά τον ορισμό της «ευτυχίας» και θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. ‘Οταν πέσουν οι τίτλοι μπορεί να μελαγχολήσετε, αλλά αυτό είναι που θα σας κάνει να αλλάξετε τα στερεότυπα των «στιγμών» σας.

ΥΣ. Μπορεί να το θεωρήσετε εγωιστικό, «χίππικο» ή και άγνωστο αλλά  το να ψάχνεις την απόλυτη ευτυχία, είναι και ισοδύναμο του να τα έχεις καλά και με τον εαυτό σου.


Περιμένουμε τη γνώμη σας για τη ταινία! Καλή προβολή!!!
Αγγλικοί υπότιτλοι