Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην Τεχνόπολις


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην Τεχνόπολις
της Ανθούλας Γιατροπούλη
Λόγω εποχής, δεν υπάρχει καμία αξιόλογη παράσταση, διότι γίνονται οι ετοιμασίες για τα Επιδαύρια και τις περιοδείες. Οι μουσικές παραστάσεις, από την άλλη, κάνουν τώρα, δειλά-δειλά τις πρώτες εμφανίσεις, με ανακοινώσεις των προγραμμάτων τους. Έτσι και εδώ θα αναφερθούμε σε μία από τις μουσικές παραστάσεις που θα παρουσιαστούν το καλοκαίρι.
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, κλείνει 30 χρόνια στη μουσική και το γιορτάζει με μια μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολις στο Γκάζι. Μαζί του είναι κάποιοι αγαπημένοι φίλοι και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Η Νατάσσα Μποφίλιου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο μοναδικός Πάνος Μουζουράκης είναι αυτοί, οι οποίοι συμμετέχουν και στο νέο του cd, όπου ερμηνεύουν διασκευές παλαιότερων τραγουδιών του.


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, είναι από τους καλύτερους τραγουδιστές στο είδος του, ο οποίος σαν μουσικός συνθέτης, κατάφερε να παντρέψει το μπουζούκι με την ροκ και την έντεχνη μουσική, με πολύ μεγάλη επιτυχία. Επίσης, σαν στιχουργός, έχει γράψει ρομαντικούς, δυναμικούς και γενικά στίχους με νόημα, γοητεύοντας το κοινό, κάνοντας όλες τις ηλικίες να τον αποδεχτούν και να τον αγαπήσουν. Με μεγάλες επιτυχίες και τρομερές συνεργασίες στο βιογραφικό του, ο Νίκος Πορτοκάλογλου έρχεται για μία ακόμα φορά, να καταπλήξει το κοινό, με τους ροκ, έντεχνους και ηλεκτρικούς του ήχους.
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη, μια μοναδική τραγουδίστρια, με απίστευτη φωνή, βρίσκεται στο πλευρό του Πορτοκάλογλου, ερμηνεύοντας έντεχνα τραγούδια. Η Αρβανιτάκη, με αρκετά χρόνια στο χώρο της μουσικής, έχει πολλούς θαυμαστές που την ακολουθούν και λατρεύουν την μουσική της.
Η Νατάσσα Μποφίλιου, μία νέα τραγουδίστρια με ιδιαίτερη φωνή, μόλις από το 2004 έχει γνωρίσει την αγάπη του κόσμου. Η δυναμική της παρουσία στην σκηνή, αλλά και η ηλικία της, αγαπήθηκε κυρίως από νέους και απέκτησε τους δικούς της θαυμαστές, χάρη στο ταλέντο της. 
Ο Πάνος Μουζουράκης, τέλος, είναι ένας γοητευτικός άντρας, ο οποίος με την μοναδική και ιδιαίτερη φωνή του, το τρελό του στυλ, την ακομπλεξάριστη συμπεριφορά του, την θετική ενέργεια που εκπέμπει στην σκηνή, τα σατιρικά του αστεία και την τρομερή κίνηση που έχει, κατάφερε να κερδίσει το κοινό, σταδιακά, μένοντας μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας και την εμπορικότητα, που τα τωρινά δεδομένα επιβάλλουν. Με μοναδικό όπλο την φωνή του, κατάφερε να γνωστοποιήσει στο κόσμο το δικό του μουσικό ύφος, το οποίο και πάντα υπηρετεί. Ανάμεσα σε ροκ, έντεχνο και τζαζ ήχο, κέρδισε την αγάπη του κοινού. Πιστός στα τραγούδια του και στα δικά του ακούσματα, μένει ανεπηρέαστος από τους εμπορικούς ρυθμούς και πείθει το κοινό για την επιλογή αυτή. 
Ο συνδυασμός αυτών των τεσσάρων ταλαντούχων τραγουδιστών, θα παρουσιασθεί στην Τεχνόπολις, στις 20 Ιουνίου, για μία μόνο συναυλία. Οι τιμές για τα πρώτα 400 εισιτήρια είναι στα 12 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα είναι στα 15 ευρώ. Οι λάτρεις αυτής της μουσικής και αυτών των τραγουδιστών, καλό είναι να εξασφαλίσουν από τώρα τα εισιτήρια τους.Μία τρελή συναυλία από εξαιρετικούς καλλιτέχνες, (μη ξεχνάτε ότι ο Πορτοκάλογλου και ο Μουζουράκης είναι τραγουδοποιοί), την οποία κανείς δεν πρέπει να την χάσει.

Καλή σας διασκέδαση!