Τρίτη 22 Μαΐου 2012

O 007 επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη


Πολλοί ήταν αυτοί που το είχαν πάρει απόφαση ότι ο διάσημος πράκτορας James Bond μας τέλειωσε με τα οικονομικά προβλήματα της MGM πριν λίγα χρόνια. Ευτυχώς για τους περισσότερους (και δυστυχώς για κάποιους άλλους) οι προβλέψεις διαψεύστηκαν και ο Bond είναι και πάλι εδώ.
Η 23 του ταινία, όπως είναι γνωστό έχει το τίτλο Skyfall, με τον Daniel Craig να ενσαρκώνει για τρίτη φορά τον iconic ρόλο. Σημείο εντυπωσιασμού αποτελεί σίγουρα η επιλογή του Sam Mendes για τη καρέκλα του σκηνοθέτη, συνεχίζοντας τη μικρή παράδοση, μετά τον Marc Forster που όμως μάλλον τα έκανε θάλασσα, των «σοβαρών» σκηνοθετών. Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη 1η Νοεμβρίου (αν και δεν έχουμε ακόμα επίσημη ημερομηνία για τη χώρα μας) και πρωταγωνιστούν, εκτός του Craig, οι Ralph FiennesJavier BardemAlbert FinneyBérénice MarloheHelen McCroryNaomie HarrisBen WhishawOla Rapaceκαι φυσικά η Judi Dench.
Το πρώτο teaser trailer μόλις δόθηκε στη δημοσιότητα και αδιαμφισβήτητα εντυπωσιάζει, με τη σοβαρότητά του που μας θυμίζει παλιομοδίτικα ψυχροπολεμικά spy movies αλλά και τη δράση του, με το μιξαρισμένο bond theme να δένει τα συστατικά άψογα.
Enjoy…



Αναδημοσίευση από το Arts and the City